Dvorní dáma lesů

Dvorní dáma lesů

Anotace: ...

Dvorní dáma lesů
skalami větrem snivá
závojem z rákosu
jezerem vlasy rozpustila

V dlaních smaragdy studené
zrcadlo bohů sluncechtivé
a prsty jak hory z kamene
vztyčené k nebi jako divé

skalami ticha věčně bdělá
větvemi stromů propletena
s tančícím větrem vášnivá¨a smělá
pro hvězdy Panna, pro Zemi Žena
Autor Káňátko, 12.08.2010
Přečteno 334x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., James Libustka, Gabrielle, Sisinka, labuť, ilona, Maro Deives, Psavec, CULIKATÁ, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky čtivé, lehounce snivé a zamyšlenkové. To se mi líbí. ST!

03.09.2010 09:29:00 | NikitaNikaT.

ta se moc povedla,pěkně napsané!

28.08.2010 18:16:00 | Sisinka

krásné dílko ST!

15.08.2010 11:58:00 | xoxoxo

Hezká, s působivým závěrem.

12.08.2010 19:56:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí