Západ slunce...

Západ slunce...

Anotace: Tak to jsem psal pro jednu nejlepší kamarádku...

Podívej se, zapadá slunce…
Nech se ukolébat tichem,
jemně hladí citlivé srdce.
Pozoruj a usmívej se…

Moudré stromy šumí tiše,
nechť se vznáší Tvá duše.
Krajina je západem svit,
znáš ten nádherný cit.

Tvoje víčka sluncem záře,
jako ohněm barví tváře.
Slunce je klidné a věrné,
usínáš jako sluníčko krásné.

Za obzorem má svůj spánek,
na Tebe letí ten pravý vánek.
Den se sklání, slunce jde spát,
mám přání, dobrou noc Ti dát.
Autor JsemMaličký, 05.01.2006
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozor na ty básnické obraty...

24.01.2006 07:51:00 | Muad Dib

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí