Tajuplnost

Tajuplnost

Anotace: Přírodní krása,která nás obklopuje a svou láskou,něhou,krásou nás zahrnuje ¦...važte si jí a běžte si k ní přivonět,stačí pouhá procházka venkem.I to by nám,vám mělo udělat úsměv na tváři,když vidíte ten zrod,krásu...mělo by Vás to obohatit a poučit....

Dívám se do daleka,kde obloha je modrobílá,
kde slunce vidí přes clony mračen.
Větřík mi nad hlavou něžně spívá,
list ze stromu tancuje a je vlečen.
-------------------------------------
Horký vzduch mi čechrá vlasy,
slunce se vidí jezerem plouti.
Zločin,nenadechnout se této krásy,
to vše hezké musí Vám srdce rvouti.
-------------------------------------
Dostávám vzkaz ptačím spěvem a
dávám úsměv cestě stromové,
vždyť tady v přírodní kráse,
tu bylo je a bude pro mě vše nové.
-------------------------------------
Příroda mne obklopuje
a dává mi své náručí.
Láskou a Pravdou mě naplňuje,
až srdce tloukne,hlava se točí.
-------------------------------------
Spadla na mě kapka ze stromů,
stéká po mé tváři,
už nikdy se mi odsud nechce domů,
byli to jen smutní lháři.
-------------------------------------
Nevěděli jaké v přírodě je kouzlo a ctnost,
při té myšlence ve mě samé buší zlost.
Nejsou nikomu ani jí vděčni,
po její záhubě pouze po ní lační.
Autor Triša, 07.09.2010
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí