Nechtěná

Nechtěná

Anotace: něco...napadlo mě to nějak a přitom sem psal o nečem jinym a jinak...

Podívej jak je krásná,
a přece si ji nevšímá.

Ten o koho by tak stála,
ji jen využívá a týrá.

Ta láskyplná příroda,
čeká na svého člověka.

Tak si tancuje sama,
avšak...
lidská kravata ji svírá.

Zem tak nádherná,
křehká, hebká, má.

Barvy lánů
překryté
barvami kopců

Mezi nimy zvěř.
Hraje si a tanči,
se štětcem
co dává duši

Štětci co duši dává barvám,
na které málo času mívám.

Nedoceněná příroda,
Nechtěné dítě,
co v koutě umírá.


Vyždímaná matka,
vypadá bledě.
co s ní bude?

Co na to její otec,
náš pan umělec.

Odhodí štětec?

A co potom...


Konec?...
Autor 4LJFilip, 19.10.2010
Přečteno 507x
Tipy 38
Poslední tipující: Eliss94, Elisha, Findë, Eulinka, NikitaNikaT., hatlapatla, Madanik, Stoneman, Judita, Sladkalu, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak, ždímáme matičku přírodu ... hezky napsané

18.01.2011 16:13:00 | Sladkalu

Nabádá k jistě zamyšlení...

13.11.2010 22:29:00 | Sisinka

Hezký přírodní obraz se zrodil ve tvých myšlenkách.

19.10.2010 18:48:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí