Zima

Zima

Anotace: Aneb, jak je možné odlišně popsat atmosféru zimy a Vánoc ;)

Vánoce, blíže se vůně skořice a vanilky,
v ústech cítím chuť cukroví od maminky.
Sněhové vločky k zemi se ladně snášejí,
děti v dopisu Ježíškovi píšou, co si přejí.

~~

Vánoce jsou tu, zas kupovat děckám hračky,
zatímco venku oknem za padaj ty bílé s....
Typický puch vanilky, rumu, kokosu a skořice,
musím koupit vajíčka. Hm, mít tu tak slepice!

~~

Vánoční koledy rozverně z rádia hrají,
vločky na hřejivých dlaních rychle tají.
V rukou tašky s dárky pro přátele a rodinu,
je žádané strávit v obchodu nejednu hodinu.

~~

Ještě jednou Rolničky, pak vyhodím rádio ven,
to nemůže být bez infantilních koled jeden den?
Ověšeni taškami se lidé v autobusu umačkají,
příště bude lepší jet snad prázdnější tramvají.
Autor Wyrda, 30.11.2010
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, opravdu mě to pobavilo :)

27.02.2012 10:09:20 | Zolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí