Bílá smrt

Bílá smrt

Anotace: "K"

Mráz šlehá tváře,
a polární záře,
ve mě se váže

v ramopouchy.

Sníh vodu saje,
když led v dlani taje,
a teplo si hraje

na slunce.

Krásou se třpytí,
to ledové bytí,
když vlčí vytí

v mě zamrzá.

V extázi bílé,
a smrti chtivé,
od počátků lživé

přežívám !
Když zimu svou si užívám.
Autor Analisieren, 17.12.2010
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Denael, CULIKATÁ, korncaffe, labuť, Dementaire
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí