Zakletí vody

Zakletí vody

Vlnka k vlnce spěchá, po jezeře běží,
Když však kapky z nebe letí,
Zuřivosti dodávají, není nik, kdo ji zkrotí.
Ty, vodo zběsilá, naslouchej mi,
A pomocná buď,
Ti, kdož nepřejí mi života ni štěstí,
Z povrchu smeť do temné propasti.
Autor Snící čarodějka, 24.01.2011
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí