Zlý kobr

Zlý kobr

Anotace: napadají mě samé blbosti ...

Psát na téma zahrada,
neměl by být problém,
kdybych mohla měnit rody
a nazvat kobru kobrem.

Kobr běhá po zahradě
s motorovou pilou,
řeže kůly na ohradě
se svou chabou silou.

Má dvě malé tenké nohy,
na nich modrá kopyta,
k hašteření silné vlohy,
když nedostane do koryta.

V tom případě podsekává
kolemjdoucím paty,
není to moc velká sláva
číhává-li za každými vraty.

Kobr zdá se milá bytost,
je však dosti sráč,
bojuje-li se psy o kost,
je opravdový rváč.

Když se daří,
škodí málo,
někdy vaří,
škvaří sádlo.

Pravidelně navštěvuje
Ústav Choré mysli,
prý se tam i vyučuje,
to si však jen myslí.

Nebudu vám vysvětlovat,
proč se vyhnout této vsi,
nehodlám i vás obětovat,
jako naši psi.

Žiju jenom díky tomu,
umím dobře utíkat,
dům mám v koruně stromu,
a dál vám nebudu nic povídat..
..

(23.1.2011)
Autor Grizzzelda, 24.01.2011
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Boudicca, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí