Nejsem sama

Nejsem sama

Anotace: Básen o samotě

Dívám se z našeho okna,
sleduju pusté pole za domem,kdyby to šlo hned bych běžela tam,hned zase sem.
Jak zajíc polnák kličkuje po poli,
říkám si proto běž,vždyt tě nic nebolí!
Jednomu je smutno venku v pustině
nějáký černý mrak je u vnitř mě.
Vím ale,že je to pocit krátký a zbytečný.
já nejsem sama!
Vdruhém pokoji chrupká můj miláček jediný.
Autor eni, 29.01.2011
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Javavia, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí