Probouzející se ráno

Probouzející se ráno

Anotace: Příroda

Probouzející se ráno

Obloha barvy olova
napěchovaná sněhem
věští nevlídný čas zimy
Den těžce přejímá moc noci
prosvítá světlo
vězněno dlouhým tunelem
Poprašek sněhu smutku dává vale
vesničky jak korálky
navlečené na kolejišti
s konturou kopců v pozadí
špičky kostelů napichující oblohu
Mízí půda tmavé hnědi
krajina se halí do bílého hábitu
Ústí nad Orlicí hlásí nádraží
Autor kojanova, 08.02.2011
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Vampyrella, Gabrielle, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný obraz krajiny se mi evokoval před očima a díky za Ústí nad Orlicí, je to můj kraj...

22.02.2011 08:32:00 | labuť

Moc hezké vnímání ST!*** příroda je jednou z nejinspirativnějších.

08.02.2011 09:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí