Je tady jaro!

Je tady jaro!

Anotace: Basen o jaru

Už se těším na jarní sluníčko,
zimu tu máme už jen maličko.
Sněženka vykoukne,ukáže svojí bílou hlavičku.
Vždyt ví,že rády uthneme pro naši mamičku.
Bledule vytáhne zelené lístky jako ručičky,
holčičky z pod čepic konečně ukáží svoje culíčky.
Zlatý déšt se pochlubý svojí krásnou žlutou barvou
mráz a sníh závistí chřadnou.
Pertklíč se chystá léčit naše neduhy
musíme ale počkat až ukaže,
že zimi už se nebojí.Jaro je tady
Autor eni, 08.02.2011
Přečteno 509x
Tipy 3
Poslední tipující: Dragita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí