Planetka Piccolo..

Planetka Piccolo..

Anotace: .. MPC 1366

Miluji vesmír, ať je jak chce velký
z planetky Piccolo
dívám se, jak řádí cit s osou střelky
v inklinacích, sólo

jejíž magnetizace získána třením
hrotu magnetitem
pozbyla síly, když lásky kořením
v tak zapeklitém

vakuu vesmíru s puls-magnetary
divím se, že mě
nerozervou všechny v atomů cáry
magnetka - Země

kdepak je? svítí jak bod poblíž Slunce
siločar slábne
proud taky u pólů (nejsou v záruce)
nitky hedvábné

pulzarů z dáli se rvou o mou přízeň
odevšad stejně
miluji vesmír, mám po vztazích žízeň
da Piccolo,.. Va bene!
Autor Petbab, 09.02.2011
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: la loba, PIPSQUEAK, Sisinka, NikitaNikaT., Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní vesmírné putování!
.-)

10.02.2011 13:52:00 | Sisinka

Vesmírně krásná

10.02.2011 06:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí