Čaroděj mráz

Čaroděj mráz

Anotace: Věřili byste, že je psaná v létě?

Slova jiskřivá ve sklence vína
Z poloviny vypité
Hvězdy kanoucí ti z klína
Všechny rozbité

Sen, jež vyleptal na víčka tvá
Čaroděj mráz
Mocný, který chyby nedělá
Kouzlem je smáz

Čaroděj mráz tančí pro vloček pár
Čaroděj mráz umírá
Čaroděj mráz pro vzpomínek cár
Čaroděj mráz nezírá

Kvítky kreslí, vzpomíná
Jediný má kaz
Možná, že jen bublina
Čaroděj mráz

Ve snech tvých přichází snáz
On, čaroděj Mráz
Autor Rikitan, 28.02.2011
Přečteno 539x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já Ti věřím, pokud máš dost velkou ledničku.

01.03.2011 00:12:00 | Psavec

Riki,to je moc pěkné
a ten Čaroděj mráz
i na okna krásně
čaruje...maluje
(:-D)

28.02.2011 17:48:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí