Předjaří.

Předjaří.

Anotace: Co to je, ta předzvěst jara?

Jarní slunce, vlahý vánek,
sníh a led nám roztává,
s jarem skončí zimní spánek,
je tu jarní únava.

Neumrzne slovo láska
víc v ledovou vločku,
slunce mění chladnou krásku
v přívětivou kočku.

Slunce světla naspořilo,
zadarmo ho rozdává,
přívětivě nešetřilo,
...to se lidem pozdává.

Kožich žena, mladá,stará,
nesvléká jen potají,
...pro mně je to předzvěst jara,
když jim srdce roztají.
Autor ota.pé, 28.02.2011
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí