Jaro s koňmi v Lysé nad Labem

Jaro s koňmi v Lysé nad Labem

Anotace: Složte básničku s použitím slov: jaro, dveře, kůň, motyčka, sadba, zemědělec toto zadání je na http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/V%C3%BDstavi%C5%A1t%C4%9B-Lys%C3%A1-nad-Labem/110869942267073 tak hodně úspěchů

Dveře ne netrhnou…
na Výstavišti v Lysé
když jaro zavolá,
jako bys slyšel….

Rolničky koníků
Cinkat za lesíkem,
To prohání kopýtka
Po cestě za výstavištěm…

Mladí i staří
Zemědělci táhnou
Na Lysou….
Tu nakoupí sadbu,
Tu stromky
U stánků pak dodají odvahu
Jedna, dvě sklenky….

Do ruky vezmou motyčku, hrábě…
Doma pak okopou
Plevel
I sousedce….bábě.

A za rok se opět vrátí
Protože vidět Mr. Sádla v akci
To se neztratí….
Autor v.hercik, 04.03.2011
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí