Bouře

Bouře

Anotace: ...taky jedna z těch školních básní XD...

Mračna černá nad obzorem se stahují.
Znít slyšet je hromu hlas,
Blesky oblohou divoce křižují,
Ledový vítr obtáčí nás.

Pak jedna kapka za druhou,
Do listí bubnují,
Ta píseň nese se krajinou
I ptáci k ní se přidají.

Hromový chorál zní roklinou
Kapky kolem mne tančí,
Já procházím tmou,
A voda mi vlasy máčí…
Autor Snící čarodějka, 21.05.2011
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí