Sněhová vločka

Sněhová vločka

Anotace: **********************************

Snášela se k zemi sněhová vločka,
ten přesný krystal zmrzlé vody,
je zima,
dopadla na zem, roztála,
snesla se další,
děj se opakoval,
pak při setmění,
rtuť hluboko klesla,
byl mráz,
vločka se snášela,
měkce bez újmy dosedla,
bílá peřina všechno zakryla,
pak z rána nebylo kam jít,
všude byl sníh, bílá záplava.

Až přijde jaro, bude líp...
Autor Souný, 04.02.2006
Přečteno 648x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí