Fantastická a přesta tak... divná

Fantastická a přesta tak... divná

Anotace: Hádejte...

Byla noc černá jako tvé boty
i stejně se blýskala
svíčkám se ohýbaly knoty
na kytáru svou píseň brnkala

Vichřice bouří v noci černé
množství blesků nepřeberné

On leží v mechu, v trávě
panna obloha nabízí mu své rámě
vyčerpaný chopí se jí
ona stáhne ho do černočerné tmy
která je nejčernější ze všeho
Autor Smyle, 09.06.2011
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí