jaktak sleduju to počasí

jaktak sleduju to počasí

Anotace: dopadnou a roztajou

snáší se vločka klidným ránem
je sama,tichá
nepospíchá
jen co však osud s travou spojí
jen co se stébla zachytí
je vodou,stéká
smutek necítí
a náhle vloček obloha plná
a náhle bílým stal se vzduch
a zem je přijme
už jí zdobí
zimy druh
a z toho spojení,svazku
náhle se promění stráň
kde mrazík vyhrává svou sázku
tam raduj se....zimu chraň
Autor poeta, 20.11.2004
Přečteno 1080x
Tipy 4
Poslední tipující: Dreamy, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kéž by se snesla. :-)

09.12.2016 03:01:27 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí