Mít tak křídla nočních motýlů

Mít tak křídla nočních motýlů

Anotace: Noční procházka se psem skončila tím, že jsem si sedla a začla psát. A to po dost dlouhé době

Mít tak křídla nočních motýlů,
létat kolem komínů.
V záři hvězd a měsíce,
vyletět do výšky co nejvíce.
Větrem se nechat unášet,
lidi nevnímat a nesnášet.

Kdy sen se stane skutečností
a já poletím ve vší počestnosti.
Temnou nocí bez konce,
či snad ve dne do slunce?

Letím, letím nocí sám,
pod měsícem, pod hvězdami,
ten mizerný čas nevnímám.
Už na všechno jsme tu sami,
neboť krása noci - můza má,
jednou skončí probdělá
Autor Karolinaa, 13.06.2011
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern, Jiparo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí