Král všech psů

Král všech psů

Anotace: .......

Já chtěl být králem všech psů
mít smečku, přes celý dvůr
Ve znaku kostí fůr,
na blechy mít úl....

Zejména za svítání
bych si vždycky vyl.
Mít všechny fenky z regionu
byl můj dávnej cíl....

Ten sen se dobrým zdá,
vždyť jsem to přece já !
Kdo vládne mršinám,
chcípám a jsem sám....
Autor v.hercik, 22.06.2011
Přečteno 690x
Tipy 6
Poslední tipující: hybridka22, PIPSQUEAK, ilona, Donne, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobry den, ta basen vznikla na namet meho kamarada, tedy neni o mne...

22.06.2011 18:25:00 | v.hercik

Doufejte,že sám dlouho nebudete,hned touhu bát psem zavrhnete.

22.06.2011 16:44:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí