Perseidy

Perseidy

Anotace: Tři přání

I když bylo zataženo já čekala,
a dívala se jak první hvězda padala.
Zazářila a klesala k zemi,
mé přání patřilo Tobě mezi peřejemi.
Myslím na své přátele a On mi promine,
že má přání jeho mine.

Padala další a já stihla si přát,
tu zatracenou maturitu dát.
Pak dlouho za ní žádna nepadala,
přesto mě přání napadala.
Mé nohy máčely kapky rosy,
vyběhly ven jen tak bosy.

Začalo se jasnit a tu hle padala další,
bohužel tahle byla kratší.
Tak aspoň dodatečně si přeji,
pořád mít v lásku naději.
Tři přání mi stačí mýt,
nechci jich najednou tolik říct.

Brodím se rosou v trávě domů,
beru za kliku a slyším tolik klamů.
Šeptají že to nestačí přej si peníze,
budeš se cítit jako v bavlnce tak blaze.
Šeptají mi přej si moc,
honem než skončí noc.

Nevnímám,
stačili mi tři přání,
co splní přátelské sny tajný.
Hlavně mi šlo o to první,
na ostatních nezáleží ty jsou jiný.
Autor Liquid vamp, 13.08.2011
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nad Vídní bylo zataženo, přesto jeden zazářil a byla to hodně macatá pomerančová koule.. i dech vyrazila

13.08.2011 16:52:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí