Dýcháš jak nebe

Dýcháš jak nebe

Anotace: ...

Dýcháš jak nebe,
které jde nocí ze střepů
Zažeň mé draky
do korun stromů

Jak dívka s copem,
co zná archanděla
zjeví se na střechách
stopou měsíčního světla

za noci tančí
v dešti svatojánském
oděna poselstvím neznámých mužů
pláštěm šelem
Autor Káňátko, 01.09.2011
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí