Padá další..

Padá další..

Anotace: taková podzimní pro vás a pro přírodu :)

léto už zase končí,s lidmi pomalu se loučí
podzim čeká za dveřmi,nese nám pohádku z barevného listí
vítr mění svou línou náladu a živější teď je
kapiček z oblohy padá více,občas objeví se slunce,
když šedá mračna to dovolí
v lese skřítci z kapradí mají plno práce
připravují všechno na studenější chvíle
ovoce co přes léto se nudilo,teď rychle spěchá na zem
a hmyzí rodinky jdou snít svůj chladný sen

člověk sedí v parku
na lavičce
choulí se do podzimní bundy
dívá se kolem sebe a padají na něj splíny

něco veselého nám končí,přichází klidné časy
i ptáci pomalu opouští naší zemi
a letí své dálky za sluncem
i my bychom chtěli mít křídla a letět
s nimi

podzim ve městě se přežene jak velká voda
nikdo si tu nevšímá že je tu příroda
na vesnicích krása její vychutnána je
podzimní procházky a pouštění draků
na to městský člověk hned zapomene

padá žlutý lísteček

padá pomaličku

užijte si tuto krásu
alespoň na chviličku

poslechněte svoje srdce,nechte už té práce
a sledujte tiše,jak vše chystá se jít spát

Dívej! Padá další!
Autor Marsinka, 07.09.2011
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí