Déšť života

Déšť života

Anotace: Prší, prší . .

Poslouchej žalné kapky deště,
poslouchej sténající vánek,
tato symfonie nezpříjemňuje spánek,
nad životem se zamyslíš ještě.

V posteli ležíš sám, všichni jsme sami,
o okna klepají miliony kapiček,
tolik jako na světě slziček,
navěky nám zůstanou nezahojené šrámy.

Pozoruj mraky smutně-tvářící,
pozoruj slunce pomalu-vycházející,
též i tvé přátelé tě-milující,
'Vážím si jich natolik' musíš sobě sám říci.

Protože jen jednou žiješ...
Autor HaNy, 15.09.2011
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí