Podzim

Podzim

Anotace: To svede jenom podzim

Podzime, sesuň své závěsy z listí
a podstroj barevné koberce.
Namaluj na okna jínění,
jež nesvede ruka umělce.

Ty listy stromu, jeho děti,
líbnou ho lehce do koruny.
Pak tančí oblouky ,letem posedlé.
Kroky, co ani baletka nesvede.

Provazy kapek spustíš z nebe,
na paní Ledovou pozor dej.
Smetanu vlij ráno do ulic,
červeným paprskem příjemně hřej.

Takové krásy vykouzlit
nesvede ani čaroděj. x)
Autor Live to fight, 23.09.2011
Přečteno 491x
Tipy 12
Poslední tipující: Špáďa, Emmelia, Pevya, labuť, CULIKATÁ, Antares, Miskitka, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podzimní sonet téměř dokonalý...,
obrazy's vyvedla skvělé!

27.09.2011 23:49:00 | Špáďa

Dokonalých krás výroba
stále úspěšná a dokonalá
nejen podzimní příroda..

23.09.2011 20:20:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí