podzimní nálada

podzimní nálada

Anotace: chybí mi sluníčko

Mračící tvář podzimního pána,
mlhavou oponou přichází rána,
slunečné dny střídají deště,
paprsku hřej - posečkej ještě.
Dej mi tu sílu co marně hledám,
prosící oči k tobě já zvedám,
na malém paloučku uprostřed srdíčka,
sedí si, pláče, malinká bludička.
Autor jaruna, 17.10.2011
Přečteno 464x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Akrij8
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, vítej.

24.10.2014 15:24:02 | Lilien

Ahoj všem.
Vložila jsem báseň kterou jsem omylem dala jinam a dlouho nemohla najít.

24.10.2014 15:38:42 | jaruna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí