motýlí

motýlí

Anotace: ...

někdy je vše beznadějné
jak podzimní motýli
jak ticho co neobejme
jak sny co se rozbily

někdy je vše příliš k pláči
jak motýli za mrazu
jako arzen na koláčích
jako krása bez kazu

někdy se chce jenom tajně
v slzách šeptat do ticha
že motýli zešíleli

že je vlastně všechno špatně
že svět kolem pospíchá
že jsme asi... zapomněli
Autor branwen, 18.10.2011
Přečteno 419x
Tipy 10
Poslední tipující: Anjesis, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, danav, Agniezka, Lucijena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásné

18.02.2012 16:44:31 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí