Nový Rok

Nový Rok

Anotace: se blíží

Už se zas blíží Nový rok
Blíží se kroky mílovými
A já tu sedím,smolím rýmy.

Chtěla bych napsat jak mi je
Chtěla bych napsat jak se cítím.
Byli jsme dva teď pět
A za pár let budou si naše děti
Na Nový rok už s námi připíjet.
Autor takova, 29.11.2004
Přečteno 949x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí