růže

růže

Anotace: ještě se mám co učit:-)

Nejhezčí je vůně růže,
k niž přivonět každý může,
jejich krása,jejich vůně
povznesou tě do naděje
květy červené,bílé či žluté,
trny má stejně každá pichlavé,
dej si pozor,člověče
ať nepopícháš se,toť vše.
Autor zeza, 21.03.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí