Vánek family

Vánek family

Anotace: ...

Vánek se znaveně opřel o růži,
vál celý den a teď je chudák říčný.
Nahoru - dolů, zeširoka – zúžit !
Celý den spěch, podélný i příčný..

Přes noc si může ale trošku dáchnout,
i táta Vichr s mámou Bouří spí.
Úplně ideální je před tím žízeň spláchnout,
a nechat ségru Brízu ať si zafučí.

Své hračky přes noc nechá poházené,
tam kde je pustil, bez ladu a skladu.
Rozedněním ráno, až se připomene
jeho brácha Vítr zas převezme vládu.
Autor Bajaja, 23.05.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí