Vzpomínka na léto mého dětství

Vzpomínka na léto mého dětství

Anotace: Možná se vám to stane, že něco ucítíte, uvidíte a vybaví se vám pocit, který je ukryt a přitom je vzpomínka tak krásná, ale bohužel i nevratná.

Cítím vůni požnuté trávy,
cítím vůni krásného léta,
pravé mléko od pravé krávy
a duši mého světa.

Jahody v červnu plné slunce,
letní jablka a čerstvý med,
v potůčku zas chytám pulce
a na růžích je nový květ.

Teplá rána, vůně dlaní,
čerstvost prázdnin po škole,
teplé slunce, které hladí,
a hry dětské v stodole.

Pití vody z hadice,
koláč z čerstvých plodů,
správné chlapské pranice
a těch ženských svodů.

Cesty v noci do kina,
zpěv a první polibení,
první rychlá mašina,
a vtipy, které nezevšední.

Kdepak jsou ty krásné dny,
kdepak je ta vůně trávy,
kde dnes jsou mé sny,
které život ztrávil,
Autor Ďábel sám, 12.06.2006
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Potěšil si , také vzpomínám na svoji milovanou krávu,kterou jsem ručně dojila,ona mě Lízala,byla to osobnost nad osobností.vim, proč jsou brána jako posvátná zvířata,je to kolos lásky.

06.01.2024 08:56:49 | mkinka

Díky,také to cítím.

12.06.2006 21:00:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí