Na houbách

Na houbách

Anotace: Pokus o básničku k neekologii...

Vyšel jsem si do lesa
zem se skvěla asfaltem
žlutá byla nebesa
sírou či snad kobaltem

zinkouhlíkové srny
okusují z keříků
polovodičové trny
za vůně gumy šeříků

Místo svitu měsíce
zřím prosvítati lesem
dva fosforové zajíce
sedící za vřesem

Z porobetonových lesů
z vydlážděných palouků
olověné houby nesu
budou řízky z klobouků
Autor Veseldík, 04.07.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm...parádní a fajne pobavení..souhlasím tohle se povedlo...

06.07.2006 20:21:00 | Jats

Mňam...tak mě napadlo, že bych si dala pořádnou smaženici :-)

04.07.2006 10:49:00 | ZZuzkAA

myslím, že pokus vyšel. ;-)

04.07.2006 09:53:00 | Martyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí