Lék na všechno

Lék na všechno

Anotace: Myslim ze ta basnicka rika vsecko... mam JI fakt rada protoze je pravda ze s NI clovek dokaze na vsecko zapomenout.

Ještě jednoho práska
dám si a zavřu oči
za to všechno může láska
k přírodě, která se teď se mnou točí
Kdo by odolal tomu léku
Který tak pěkně hlavu pročistí
Pro mě podobá se již spíš mléku
Kterým mě kojí matka příroda
Ty palice a to listí
Neochutnat by byla škoda
Proto, když tak nabízí
Dám si ještě špeka
Nový život se ve mě probuozí
Myšlení se mi ňák seká
Autor Jarra Wen, 09.07.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí