Zima

Zima

Anotace: Napsáno na popud letošní nekonečné zimy.

Sníh a mráz zahltil krajinu.
Slunce odešlo neznámo kam,
ptáci odlétli v daleký kraj.
Zvěr spěchá ke svým domovům
-mráz je rychlejší-
bezmocné tvory ubíjí.
Ráno si děti se sněhem hrají
zmrzlé tvory nalézají,
slzy z očí padají a zamrzají.
Autor Art.Ep, 20.07.2006
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

CHu, tak tahle umí zamrazit. Má silnou atmosféru. Pěkné.

24.09.2006 01:00:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí