Podzim

Podzim

Anotace: .....už se nám zase blíží....

Vítr se žene po poli
od prachu zametá zem
Skučí,fičí,hlaholí
je tu podzim,hlásá všem

Ze stromů strhává listí
které všechny barvy má
Ulice od něho čistí
na hromady ukládá

Vlašťovky už odlétají
na svou cestu dalekou
Na drátech se počítají
před zimou na jih utekou

Křeček si už chystá noru
za chvíli tam půjde spát
Zásob v ní má celou horu
nebude mít v zimě hlad

Zvěř si v lesích do houští
odkládá svůj letní šat
Slunce nebe opouští
a přestává teple hřát

Na stromech už je ovoce
zralé,krásně barevné
Podzim je tu zas po roce
a vše kolem je nádherné
Autor Marvel13, 13.08.2006
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale opravdu dobrá báseň, to nejsou jen rýmy - vždy to musí být ještě to ,,něco,, navíc

14.08.2006 18:38:00 | koloušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí