Země

Země

Anotace: Mé myšlenky zachytily pláč Země a tohle jsem vytvořila na papír,nevim,jak se vám to bude líbit.

Země
=========

Naše Země,co se to s tebou děje?
Vím,ty se bráníš.Stůněš!
Sama na vše nestačíš.
Ze smogu kašleš,jen se třeseš.
Doktoři?Ti se divit nestačí.
Pláčeš,slanou vodu roníš,místo léků podávaj ti jed.
Hřeješ.To tou horečkou,
někdy i jak oheň pálí,ten plamen pálí tě až na padrť.
Sesouváš se.Jsi slabá,voláš S.O.S.
Copak tě nikdo neslyší?
Kdy tvoje nářky vyslyší?Kdy podaj ti mast,
či bylinkové thé,
místo těch jedů,té ničivé chemie
a začnou podle tebe žít?
A neříkej:"O tom si mohu jenom snít."
Nevzdávej se!
Snad jednou lidé procitnou,snad nenechaj tě
padnout zcela,
to je to co potřebuješ,co bys chtěla,
až nastane čas a všichni lidé ti to daj,
uzdravíš se a pak jim dáš,
na Zemi ráj.
Autor JEIDY, 04.09.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí