Meditace v přírodě

Meditace v přírodě

Anotace: zasnění při procházce

Meditace v přírodě
====================

Ach přírodo,tys mocná čarodějka,
vítr si s lístky pohrává,
jablůňka své děti slunci vystavuje,ať se červenaj,
ať dozrávaj.
Kousek dál se v trávě ovce pasou,
tak pojď malá,pojď ke mě blíž,
sokol se vznáší na nebesou a letí volně,výš a výš.

A vítr fouká a padá déšť,
něco tě táhne "říká"-běž!
Jak malá tečka stojíš v tom prostoru,
jsi vším,jsi v trávě,v stromech,v nebi,v nerostu,
jsi součástí té vší nádhery
a vdechuješ ji,rosteš v ní,už v ní jsi.

Jsi prostě vším a vnímáš to,
miluješ,směješ se a tak je to.
Nic víc nepotřebuješ,jen být a milovat,chápeš to?
Autor JEIDY, 10.09.2006
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dneska jsem si tak seděla v trávě na loukách nad městem, skoro sama a něco tam meditovalo za mě....kdyby neyly stromy, život by neměl smysl.

11.09.2006 21:53:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí