Babí léto

Babí léto

Anotace: .....

Časem zázraků a divů
je čas babího léta.
Je bránou do podzimu,
kdy růže neodkvétá

a všechno hýří barvami.
Zelená, žlutá, červená..
ten kousek duhy nad námi
snad něco znamená.

Země jak velká zahrada
(vstup pouze na pozvání )
právě své plody vydává.
Nastává doba zrání.

A tak i já chci dneska dát
všechno,co mám,co znám,co vím.
Hloubkou svých citů dozrávat.
I srdce zraje. Očekáváním !
Autor danav, 15.09.2006
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...no a proč ne ...
...náladu,nějakou,máme každou vteřinu ...
...třeba se dočkáme pokračování ...
...za rok ...
...pěkná ...

02.10.2006 14:03:00 | WhiteSkull

Líbí se mi ta jednoduchost, ale chybí mi nějaké pointa. Je to "jen" náladovka

15.09.2006 09:09:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí