Brouček

Brouček

Anotace: Modré nebe a tuhý led.

Modré nebe obklopily mraky,
slunce zastíněné před lidskými zraky.
Vítr roztančil jarní trávu,
brouček má svůj cíl, kdo ocení jeho snahu.

Sluníčko zas vylézá,
mraky krčí se opodál.
Jablíčka se červenají,
mé sny na schovku si hrají.

Drsné deště přicházejí,
brouček se bouřky bojí,
kruté větry doléhají,
po obloze listy vlají.

Bílá pole, tuhý led,
čistý vzduch se mění na pohled.
To je konec teplíčka,
otevřete svá víčka.
Autor oliver, 15.09.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí