Trojo ročních období

Trojo ročních období

Anotace: Jsou fakt tři.

Nad rámec možností,
pln pouze starostí.
O vodu ze studni,
lít než se rozední.

Na slunci vysázím,
ve stínu rozházím.
Sny snoucí rozválím,
na vlečce otálím.

Společně propásli,
najednou užasli.
Omyly zavládly,
a peklu propadli.
Autor mamaruta, 18.09.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí