Vzpamatujte se!

Vzpamatujte se!

Anotace: ...aby nám nějaká příroda zbyla...

Suchý listí co zbarvil podzim paletou,
a vysoký hory,co s oblohou se propletou.
Zelený louky,kde kvěy voní,
i jarní ptačí trilky a bzukot včelí...
Domovy zvířat ve vonných lesích,
jasný třpyt hvězd v temných nocích.
Křišťálový řekyplný ryb.
To si vážně tohle všechno dáme jen tak vzít?
Za vzduch budem považovat smog z továrních komínů,
leklý ryby budou plavat v listech shnilých leknínů.
Namísto zvířat troubí jen auta.
Namísto lesů odpadků halda.
Obchodní centra,tam kde stály stomy...
Myslíte,že tohle za to stojí?
Tak vzpamatujte se už přeci!
Vždyť Země vás o to prosí!
Snad nechcete za pár let,
jen vzpomínat jak vlastně voněl květ...!
Autor RustyHalloes, 27.09.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc moc moc pěkný..100%..
ale nestačí jen o tom psát ale i se činit...
znáš to..armáda těch, kteří mluví nepřemůže jednoho, který jedná.. :)

02.10.2006 20:55:00 | zewlakk

tohle já můžu!

27.09.2006 17:29:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí