V noci

V noci

Anotace: Prostě o noci v přírodě

Nebesa si oblékla-
svůj černý šat,
ptáčci nezpívají,
lidé šli spát.

Zima veliká,
tma jako v ranci,
šlofíka si dávají,
i divocí kanci.

Zato žabky u rybníka,
kvákají si dokola,
skvělé žabí písně,
jenž probudily sokola.

V trávě cvrčci cvrkají
a hlasitě doprovází,
skvělý žabí koncert,
u rybníka na hrázi.
Autor honnnzik, 08.10.2006
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí