Krásy přírody

Krásy přírody

Anotace: pocit.

Krásy přírody
´´´´´´´´´´´´´´´´

Na rozkvetlé louce plné
kvítí,
vítr si s květy pohrává
poblíž lesní tůně.
Ach matičko Země,
tolik krásy máš ve svém lůně.
Nad květy létaj motýli i lesní včely,
mnozí z nás už na tu krásu zapoměli.

Ve spěchu,honíc se každý den,
jedeme rychle životem
a přitom se stačí,čas od času zastavit,
trošku se na přírodu naladit,
vždyť tolik krásy může dát,
srdce nám otevřít a pookřát
a svojí láskou hřát.

Ta krása dodá duši klid,
když dokážeš se zastavit
a v souladu s ní být- i luční hudbu
uslyšíš okolím znít.
Autor JEIDY, 08.10.2006
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí