... a to je teprv ráno...

... a to je teprv ráno...

Anotace: ***

Je ráno
slunce svítí.
Dívám se na oblohu,
jež bolestmi se svíjí.

Je ráno,
obloha krvácí,
příroda chřadne,
slunce v krvi se ztrácí...

Je ráno,
obloha pláče.
Květiny se zavírají,
žalem dále nemohouce,
v žalmů zpěv propukají...
...zase.

Je ráno,
a už nemůže dál.
Příroda zvadla...
Žalm byl dozpíván.
Autor Christien, 08.10.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí