Mrakoplaš

Mrakoplaš

Anotace: ...o bytosti co plaší mraky:)

Létá nebem sem a tam
a posunuje mraky
staví měkké hradby kam
až doléhají zraky...

Tvaruje je silou větru
kterou plně ovládá
lítá si tam jen tak v svetru
dělá co ho napadá...

Mraky bílé, černé, žluté
podle svojí libosti
přetáčí je, natahuje
staví vzdušné pevnosti...
Autor Peky, 15.10.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí