Dny bez deště

Dny bez deště

Anotace: 19. 6. 2006; stejná jako u předchozí

Polodeštivej den
chutná jak ranní rosa
po vadnoucích týdnech
přináší úlevu.
Pro všechny dobrý
i špatný okamžiky
připíjím zkušenostmi,
je horký léto,
po žhavým slunci
dny šednou
Taví se rozpálenej asfalt
pod oblohou co budí se do běla
Za domem Odvedle
počítají minuty
a třeba i hodiny
protože není co dělat
špekáčkový lidi
s odkrytýma pihama
a uvadlýma očima
po týdnu jak černej stojan od lampy
rozvalený na kanapi a vzývající déšť.
Autor frangir, 17.10.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí