Krátká báseň o podzimu

Krátká báseň o podzimu

Anotace: ...

Po kameni hozeném do řeky
nezbyl žádný kruh

Na rozbitém chodníku
umírají ztracená svatební
oznámení

spolu s listím
co opustilo stromy
v zoufalé naději
a chtělo bojovat
za barevnější svět
Autor Jean-Valjean, 24.10.2006
Přečteno 1369x
Tipy 1
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

" a chtělo bojovat o barevnější svět.." Paráda.

11.02.2008 19:06:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí