Roční období

Roční období

Anotace: Jaro, léto, podzim, zima - celý rok se můžeme na něco těšit, hádej na co.

Tiše, nikomu ani muk,
udělalo to kuk,
už je to tu.
Hurá, hurá,
už je to tu,
přišel tiše a je tu.
PODZIM!
Přišel tiše nečekán
a léto je to tam
až radostí zahvízdám.
Je tu šum padajícího listí,
probarvených lesních houští,
to krajinu krásně pěstí..

Hurá, hurá,
je to tu..
To podzimní volání dálek,
jen bláhovec by se zalek,
turistů jen malý zbytek.
Podzimní krajinou procházet,
všechny strasti do listí zaházet,
všechny boly do nich vypouštět.

Hurá, hurá,
je to krásný mam,
přijde zima zasněžených jam.
Křupající sníh zimních procházek,
jak krátký a krásný byl podzimek.
V zimě, v mrazu, sněhu procházení,
kdy prsty mrazem jsou zkroucený
a uši do ruda rozpálený,
toť čas pěkný.

Hlavně v zimě krásné těšení
na jarní hormonem těla přeplnění,
těšení na první jarní vybouření,
kdy po zimě krev touhou pění.
V mladé trávě provedeš potěšení
slečně, která potřebuje vybouření,
svého pokladu vyloupení.
Proto podzimu a zimy se cení,
pro nádheru těšení,
kdy i v mrazu krev pění,
při myšlence na jarní rozradostnění.
Autor Michálek, 31.10.2006
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí