Podzim

Podzim

Anotace: Ten poetický čas, kdy vše usíná...

Prázdně pusté pole
hledí k šedé obloze
lámou se staré hole
baron přijel v povoze

vítr ten vůz táhne
jako chladný hřebec
do zatáčky zahne
nadutou má svou plec

ten baron jede uhání
jede jede bez spěchu
slunce záři zahání
zajíc leží v pelechu

mění světu barvy
svítí jasným šerem
krmí listím larvy
lije zemi vědrem.
Autor Husky, 01.11.2006
Přečteno 695x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí